sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Myskikurpitsa- mac&cheezy

Tähän reseptiin tarvitaan joko puolikas reseptillinen myskikurpitsakeittoa (ks. edellinen julkaisu), tai sitten kypsennät ja soseutat noin 600 g myskikurpitsaa yhden sipulin ja valkosipulinkynnen kera, mutta lisää silloin mausteita huomattavasti, ainakin suolaa!


Tämä valmistui näin:

Myskikurpitsa- mac&cheezy


-Kiehauta 2 annosta myskikurpitsakeittoa-
Sekoita keiton joukkoon: 
1/2 dl oliiviöljyä
1 dl ravintohiivaa
1 tl sipulijauhetta
0,5 tl suolaa
-Keitä 400 gr tummaa makaroonia melkein kypsäksi-
-Laita uunivuokaan makaroonit ja keitto-
Lisää joukkoon: 
2 dl pakasteherneitä tai tölkillinen papuja
1/3 Violife for Pizza -vegejuustoa tai muuta vegejuustoa, esim cheddarin makuinen Violife tai Porlammin chilijuusto sopisivat hyvin
Ripottele päälle korppujauhoja

Uuniin 30 minuuttia, 170 astetta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti