Sain joskus reseptin eräästä ravintolasta, ja vegeistin sen sitten itsekseni.
Palak Tofu, eli tofua pinaattikastikkeessa
Paista tofuun kiva paistopinta, paitsi jos käytät hyvin pehmeää silken tofua ja haluat pitää sen kasassa ja nättinä. Kts. ohje esim. täältä.
1 pkt maustamatonta kiinteää tofua paistettuna
Lisää pannulle tässä järjestyksessä:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
3 tl garam masala- mausteseosta
3 tl jeeraa (juustokumina)
1 rkl raastettua inkivääriä
1/2 prk tomaattimurskaa
1/2 prk kookosmaitoa
300 gr pakastepinaattia sulatettuna esim. mikrossa
- hauduttele tässä kohtaa n. 10 min -
1 pkt (n. 70gr) tuorepinaattia (tämä tuo paremman värin kastikkeeseen, mutta vältyt vaivalta surrauttaa yleiskoneessa tms pinaatit pieniksi, kun pakastepinaatti ajaa sen puolen)
muutama tähtianis sekä kaffirlimen lehtiä
chiliä maun mukaan
Suolaa ja pippuria
Paistettu tofu
Jos et jaksa paistaa tofua erikseen, lisää tofukuutiot sipulin , valkosipulin ja mausteiden ohessa pannulle ja jatka sitten normaaliin tapaan.
Tarjoa basmatiriisin ja naan-leipien kera!
Palak Tofu, basmatiriisi sekä nyhtis- Tikka Masala |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti