sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Soijapyöryköitä ja spagettia



Tarkoituksena tehdä spagettia ja soijapyöryköitä nälkäisille sohvanvaltaajille. Tätä varten on jo ostettu luomuketsuppia niin ettei lopu kesken! 
Heti lähden tällaiselle realistiselle linjalle. Alemmassa kuvassa näet tyypillisen sunnuntai-lookkini ilman meikkiä ja kulahtanut huppari päällä, kuvassa myös pyörykkäaines odottamassa pyöryköitymistä.  :)

Tein massan näin:
Raasta/silppua astiaan:
1 peruna
muutaman sentin pätkä kesäkurpitsaa
2 valkosipulin kynttä
Lisää:
2 tl sipulijauhetta tai 1/2 sipulia
2,5dl soijarouhetta
1 prk kaurakermaa
05 tl nestemäistä savuaromia
2-3 rkl tuorejuustohkoa (käytin Sheesen sipuli&mustapippuri-makua)
2-3 rkl soijakastiketta
mustapippuria muutama rouhaisu myllystä
valkopippuria rouhaisullinen-pari
3 tl paprikajauhetta
-anna massan levähtää vartin verran-
-Pyörykät paistetaan pannulla runsaassa öljyssä-


Ja kastike meni näin:
400-500 g paseerattua tomaattia
purkki tomaattimurskaa
2 tuoretta tomaattia
2 valkosipulin kynttä
2 rkl kuivattua basilikaa
1 rkl kuivattua oreganoa
mustapippuria
suolaa

Koko hoidon kylkeen keitetään tummaa luomu-spagettia. Ja seuraksi avataan tietenkin pullo italialaista punaviiniä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti